torstai 9. elokuuta 2007

Viikon kesäloma, vihdoin

Nyt on vihdoin ja viimein kaikki tentit ohi ja nyt enää odotellaan sormet ristissä tuloksia ja toivotaan parasta... Perjantaina oli vika tentti, jonka kunniaksi olin kutsunut kaikki vielä Berliinissä olevat kaverit kylään istumaan iltaa ja muistelemaan tätä mennyttä puolta vuotta. Vaikka oli ihanaa taas nähdä kaikki sen jälkeen kun olin majottunut kotiin muutamaks viikoks lukemaan, oli se kuitenkin melko haikeaa sanoa hyvästejä...





Jonna ja Linus viimesen tentin jälkeiset fiilistelyt Lust Gartenissa


Lauantai aamuna suunnattiin kohti Itä-Saksan Dresdeniä, jossa Linuksen sisko asuu. Annan ja Linuksen kanssa oli edessä pieni road trip Linuksen autolla.





Linuksen sisko Anna, ruotsalainen Anna ja Linus Dredenissä





Jonna ja Anna Prahassa


Lauantai ja sunnuntai kierreltiin Dresdeniä ja nautittiin lomasta, joka vihdoin ja viimein alkoi! Maanantaina jatkettiin matkaa Tsekkeihin, Prahaan. Aivan uskomattoman kauniita kaupunkeja molemmat! Vaikka kuinka itää mollataan, niin suosittelen lämpimästi kaikkia käymään katsastamassa molemmat!





Turistit Prahassa linnaa ihastelemassa, taustalla Praha


Reissun jälkeen oon ollut ihan ilman virtaa ja paljon on nukuttanut. Toissapäivänä sain aikaseks käytyä ostamaan syyskuun vaellukselle vaelluskengät. Kovasti toivoin, että myyjät oisivat puhuneet englantia, mutta huono tuuri oli. Saksalla oli pärjättävä, noh, onneks sain käveltyä kaupasta tyytyväisenä uudet vaelluskengät kainalossa. Ikävä ylläri reissun jälkeen oli, että meiän pesukone oli menny rikki. Jouduin raahaamaan mun kaikki vaatteet Linukselle pestäväks, mutta onneks onnistu edes niin. Nyt on taas puhdasta päälle eikä tartte sitä stressata.


Tää oli hieman pikapäivitys. Nyt on riennettävä kentälle noutamaan Nelliä, Eetua ja Jarnaa, jotka on tulossa nauttimaan Berliinin kesästä seuraavat neljä päivää. Sunnuntaina onkin sitten kotiinpaluu edessä meillä kaikilla yhdessä. Pian siis nähdään!

Ei kommentteja: