lauantai 28. heinäkuuta 2007

Tenttiahdistusta, väliaikatietoja

Tuntuu, että kaikki kiva alkaa olla takana jo, kun oon joutunut viimeset kaks viikkoa majottumaan neljän seinän sisään nenä kiinni kirjoihin ja prujuihin. Edessä kuitenkin siintää vielä yksi viikko aikaa nauttia Berliinin kesästä vikan tentin jälkeen ennen kuin kotiin paluu onkin jo totista totta.

Sitä päivää on kyllä odotettu :) Siltikin, vaikka on ihana päästä takasin koti-Suomeen niin tuntuu samanaikaisesti hieman oudolta, että taas yksi aikakausi mun elämästä lähestyy päätöstään.

Ja Suomen päässä alkaa toinen, aivan erilainen kausi; sihteeripesti KY:llä, sitäkin on innolla odotettu :) Vuosi taukoa opiskeluista tuntuu aivan ihanalta ajatukselta tällä hetkellä kun ei kahteen viikkoon oo ollu juuri muuta elämää kuin johtamista, markkinointia ja rahoitusta, kuinka nuivaa!

Jotain hyvää tähänkin päivään on kuitenkin mahtunut, vaikka oonkin joutunut opiskelemaan. Sain tänään ensimmäiset tulokset viime viikon tenteistä ja kaikista vaikeimman olin repässyt läpi. :D Siitä sai jonkunlaista motivaatiota jatkamiseen. Kyllä silti vielä yksi viikko opiskelua tuntuu erittäin paljolta, mutta kuitenkin samanaikasesti liian lyhyeltä ajalta opetella kaikki tarpeellinen tenttiä varten. Nyt oon alkanut miettimään, että ois tietenkin voinut jättää tän H**metin maisteritason rahotuksen kurssin ottamatta, kun ei kerta oo tehnyt rahotuksesta edes sivuainetta kandiin... Noh, jälkeenpäinhän on aina helpompi olla viisas. Toivottavasti sentäs tästä jää hyviä vinkkejä tulevaisuuden sijoittelemiseen, siis sille päivälle kun oon erittäin rikas ( joka siis on pian lähitulevaisuudessa, tai sitten ei ;))

Tää oli hieman avautumista, pakko päästää höyryjä :) Pian nähdään!!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Tsemppiä vaan tentteihin!